Alternatív Orvos

Alternatív Orvos

Szakértők az
Orvoslás területén

Pianoforte solicitude so decisively unpleasing conviction is partiality he. Or particular so diminution entreaties.

Pszichológus

Kabai Zsuzsanna

A pszichológia szak és Autogén Tréning módszerspecifikus képzés elvégzése után magánrendeléseken kezdtem fogadni a klienseimet, mert így éreztem leghatékonyabbnak magam. A 4 hónap alatt 150+ alkalommal tartottam ülést klienseimnek.

Pszichológus, Relaxációs gyakorlatvezető (Autogén Tréning),  gyászsegítő és Coach

Rólam

Szakterületek

Pszichológusi végzettségem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem klinikai- és egészségpszichológia specializációján szereztem. Tanulmányaimmal párhuzamosan relaxációs gyakorlatvezető lettem. A 150 órás önismeretet a szimbólumterapeuta képzés részeként teljesítettem, mely módszer elemeivel szintén tudom gazdagítani üléseinket.

2023-ban elvégeztem a Napfogyatkozás Egyesület A Gyász lélektana és a gyászolók segítése képzését is.

Gyakorlatot ez ideáig egyéni tanácsadásban, az autogén tréning relaxációs, szorongásoldó technika folyamatának levezetésében, fegyház és börtönben, valamint pszichiátrián való tanácsadásban szereztem. Emellett autizmussal élőknek segítettem önkéntesként.

Az üléseken nyitott és kiegyensúlyozott légkör kialakítására törekszem, hogy a hozzám fordulók teljes biztonságban érezzék magukat, ezáltal lehetőségük adódjon megnyílni.

Munkámat szupervízió mellett végzem.

Életvezetési problémák

Az életvezetési problémák területén segítséget nyújtok, hogy az egyének hatékonyan kezeljék és megoldják az életük során felmerülő kihívásokat.

Stresszkezelés

Az optimalis stresszkezelés módszereivel segítem a pácienseket, hogy megtanuljanak hatékonyan navigálni és kezelni mindennapi stresszhelyzeteiket.

Indulatkezelési gondok

Az indulatkezelési gondokkal foglalkozva segítek azoknak, akiknek nehézséget okoz az érzelmeik kezelése és az egészséges kifejezése.

Szorongásos zavarok

A szorongásos zavarok kezelésében szakértőként támogatom a betegeket, hogy visszanyerjék az életminőségüket és megtanuljanak hatékonyan kezelni a szorongást.

Gyász, veszteség feldolgozása

A gyász és veszteség feldolgozásában segítek, hogy az egyének megtalálják a belső erőforrásaikat és talpra álljanak a nehéz időszakokban.

Önbizalom, önértékelés fejlesztése

Az önbizalom és önértékelés fejlesztésén dolgozva segítek az embereknek abban, hogy pozitívabb önképpel rendelkezzenek és magabiztosabban éljenek

Alvásprobléma

Az alvásproblémákkal küzdők számára nyújtok segítséget, segítve őket az egészséges és pihentető alvási szokások kialakításában.

Krízishelyzetek kezelése

Krízishelyzetek esetén szakértő tanácsadással segítek az embereknek a helyzetek kezelésében és az azokból való pozitív kimenetel elérésében.

Pszichológiai tanácsadás

Pszichológiai tanácsadásom során személyre szabott segítséget kínálok az egyéneknek, hogy megértsék érzelmeiket, gondolataikat, és fejlesszék az életminőségüket.

Csapatunk

További Orvosaink

Orvos 1

Orvos 1

Szakorvos
Orvos 2

Orvos 2

Szakorvos
Orvos 1

Orvos 1

Szakorvos
Orvos 2

Orvos 2

Szakorvos