Alternatív Orvos

Rólunk

Bemutatkozás

Az alternatívorvos online szolgáltatást azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk azok számára, akik a hagyományos egészségügyi ellátórendszeren kívül is keresnek segítséget, de nem szeretnének hosszú utakat megtenni azért, hogy a megfelelő támogatást, információkat megkaphassák.

Tapasztalt orvosok, természetgyógyászok, pszichológusok, spirituális technikában jártas tanácsadók várják betegségekkel, élethelyzetekkel kapcsolatos kérdéseiket, problémáikat.  A szolgáltatások menüpontban részletesen olvashat arról milyen szakterületen számíthat segítségünkre.

A szakértők szinte mindegyike elérhető online módon, ami lehetővé teszi a konzultációt kényelmes otthoni környezetből, az ország, sőt a világ bármely részéről. Nem kell utazni, nincs várakozás, teljesen diszkréten intézhető. 

Ha felkeltettük az érdeklődését az Online időpontfoglalás linken tud időpontot foglalni egy online konzultációra, ha további információra van szüksége érdeklődhet e-mailen is info@alternativorvos.hu . 

A beszélgetés minimális időtartama nincs meghatározva, de maximum 50 percig tart. Ez a következő időpontra érkező miatt fontos!

Az online időpontfoglalás menüpontban választhat szolgáltatást és munkatársat is.
Javasoljuk először a munkatárs kiválasztását, hogy csak az általa nyújtott szolgáltatás közül kelljen választani. A szolgáltatás menüponton belül kiválaszthatja  a kategóriát, pl. orvosi tanácsadás, majd lejjebb a szolgáltatások közül választhat az online szolgáltatások vagy a magánrendelés között.
A tovább gombra kattintva a megjelenő naptárban választhat napot és időpontot  a rendelkezésre álló szabad időpontok közül.
A tovább gombra kattintva egy olyan felület jön elő, ahol megadhatja személyes adatait, melyek közül több is kötelező adat, mert ezek szükségesek a foglaláshoz. A megjegyzésnél célszerű, de nem kötelező megadni milyen ügyben szeretné igénybe venni a tanácsadást. Ismét a tovább gombra kattintva megjelenik egy összegzés, kérjük nézze át az adatokat, kifejezetten az időpontokat ellenőrizze.
A tovább gombra kattintva a fizetéshez szükséges kártyaadatokat kell megadni valamint egy jelölőnégyzet bejelölésével kell az általános szerződési feltételeket elfogadni.
A megrendelés elküldésére kattintva Ön kifizeti a szolgáltatást, mely után kap egy emailt a rendelés részleteiről, időpontjáról, és megkapja az online csatlakozáshoz szükséges linket, melyre a lefoglalt időpontban rákattintva létrejön a kapcsolat a szakértővel. A számlát elektronikus úton a tanácsadás igénybevétele után kapja meg.

A beszélgetés a Microsoft Teams alkalmazáson keresztül történik. Bejelentkezés | Microsoft Teams

Javasoljuk, hogy erre az időre biztosítson zavartalan környezetet a diszkrét jól működő beszélgetés érdekében. Ha lehet számítógépet használjon a beszélgetésre, de telefonon is működik! 

Jó, ha felkészül a beszélgetésre a leletek előkészítésével, a kérdései felírásával, az érzései átgondolásával.

A lefoglalt időpont 1 nappal előtte mondható le, és tehető át másik időpontra, e-mailben. A lemondott időpont után a befizetett összeg 1000 Ft (banki és egyéb ügyintézési költség) levonásával visszakerül a számlájára, ekkor kérni fogjuk a számla adatait . További információkat a témában az ÁSZF 12. pontja tartalmazza.

Fontos!

Az egészségügyi adatok különlegesen bizalmas adatok. Az ilyen adatokat a GDPR előírásoknak megfelelően biztonságos módon tároljuk, és kérésre vagy a jogszabályban előírt megőrzési idő után töröljük. Az időpont lefoglalásával elfogadja az adatvédelmi szabályzatunkat.