Alternatív Orvos

Alternatív Orvos

Szakértők az
Orvoslás területén

Dietetika, Viselkedéselemzés, Pszichológia

Koncz Katalin Dóra

Dietetikusként 15 éve dolgozom, személyes és online rendelések keretében, az elmúlt 5 évben egyesítettem a táplálkozás terápiát annak pszichológiai vonatkoztatásaival is, először szétszálazva, majd a folyamat végén egyesítve a két területet a teljes kép és gyógyulás érdekében. A meddőségtől kezdve, az inzulin rezisztencián át, az étkezési zavarokig, túlsúlyig felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt foglalkozom.

Rólam

Szakterületek

Jelenleg még ritka kombináció a két terület, kevés helyen lehet egyazon konzultációkon belül mindkét területet érdemben érinteni, illetve az azok közötti összefüggéseket mélységeiben meglátni. Munkásságom mellett 4 gyermek édesanyjaként tevékenykedem, jól tudom, hogy az Élet és a könyvekben leírt tudományok összeérését csak személyre szabott módszerekkel lehet igazán elérni.

Magánrendelésre személyes megjelenéssel is foglalhat időpontot!
1026 Budapest, Pázsit utca 13.

Dietetika

A dietetika az egészséges táplálkozás és az étrend tervezésének tudománya, amely az emberi egészség javítására és a táplálkozással összefüggő betegségek megelőzésére összpontosít.

Viselkedéselemzés

A viselkedéselemzés a pszichológia egy területe, amely az emberi viselkedés tanulmányozására és megértésére összpontosít, különös tekintettel a környezeti tényezők és a viselkedés közötti összefüggésekre.

Pszichológia

A pszichológia az emberi elme és viselkedés tudományos tanulmányozása, amely magában foglalja az érzelmek, gondolatok, észlelések és motivációk vizsgálatát.

Csapatunk

További Szakértőink

  • Összes
  • Pszichológus, Mentálhigiénikus
  • Orvos
  • Természetgyógyász
  • Életvezetés, Spiritualitás
Dr. Bálint Anita​

Több, 20 éves tapasztalatom van gyakorló orvosként. Szakmai kompetenciám folyamatosan fejlesztem képzésekkel, konferenciákon való részvétellel. Alternatív Orvos Szakértők az Orvoslás…

Rayan Anikó

Kineziológia, Családállítás, Magzatkori oldás, Spirituális VálaszTechnika, Access Consciousness® (felismered a választásaidat, hogy onnantól tudatosabban élj), Theta Healing® (relaxált – theta…

Takács Lívia

Szülésznő diplomát szereztem 2002 ben Ukrajnában.2002-2023 márciusáig szülésznőként dolgoztam kisebb nagyobb megszakításokkal.Ezzel együtt párhuzamosan spirituális munkában is tevékenykedtem.Ez év márciusától…