Alternatív Orvos

Ha hozzám fordulsz, egyéni igényeid szerinti tanácsadásban lesz részed, saját módszeremet alkalmazva segítek Neked kikerülni életed útvesztőiből.

Szakértők az
Orvoslás területén

Életvezetési és Spirituális tanácsadó

Rayan Anikó

Ha hozzám fordulsz, egyéni igényeid szerinti tanácsadásban lesz részed. Saját módszeremet alkalmazva segítek Neked kikerülni életed útvesztőiből, legyen az lelki, vagy testi probléma. Az életem során tanult technikákat ötvözve kapsz tanácsadást, teljes mértékben egyéni igényeidre szabva.

Az általam tanult és alkalmazott módszerek: Kineziológia, Magzatkori oldás, Spirituális VálaszTechnika, Access Consciousness® (felismered a választásaidat, hogy onnantól tudatosabban élj), Theta Healing® (Theta agyhullámban végzett oldás), Párkapcsolati tanácsadó, Dúlai tanácsadás, stb.

Annie Rayan

Rólam

Szakterületek

2004-ben végeztem el természetgyógyász vizsgámat, melyet később több ETI szakvizsga követett. Az évek folyamán folyamatosan mélyítettem a tudásomat, hogy tanácsadói tevékenységem egyre inkább diverzifikált lehessen, hiszen azt vallom, hogy minden terápia jó, de nem mindenkinek és nem mindig. Ezért alkalmazok Rád alakított módszert, hogy az akkori pillanatban a Neked leginkább szükséges segítséget kaphasd általam.  

Az általam tanult és ismert technikákat ötvözve,16 éve EGYÉNI MÓDSZERREL dolgozom, RÁD szabom a konzultációkat és vissza is ellenőrzöm, hogy mire van a legnagyobb szükséged, és afelé haladok a kezelés során. 

Életed választások sora, és segítek Neked abban, hogy megtaláld az életedben Önmagad, hogy ne csak túléld ezt az egészet, hanem MEG is ÉLD.

Sokaknak segítettem életük hétköznapi folyamataiban, betegségük kezelésében, lelki problémákban, és párkapcsolati területen is. Ezen kívül készítek egyéni problémára oldásokat/meditációkat, amelyek segítenek az adott problémát tovább és mélyebben oldani a meditáció újrahallgatásával.

Foglakozom traumák-, és gyászfeldolgozással is, és abban is tudlak támogatni, hogy hogyan tudsz kapcsolódni az elment lélekkel, és neki (és magadnak) segíteni.

Tanácsadás

  1. ÁLTALÁNOS OLDÁS – saját oldási módszer RÁD igazítva – Ha hozzám fordulsz, egyéni igényeid szerinti tanácsadásban lesz részed, saját módszert alkalmazva segítek neked kikerülni életed útvesztőiből, legyen az akár testi-, avagy lelki probléma (mert ma már az orvostudomány is vallja, hogy bizony vannak lelki okok a testi tüneteink mögött)

  2. EGYÉNI PROBLÉMÁRA KÉSZÍTETT OLDÁS/MEDITÁCIÓ – segít az adott problémát tovább és mélyebben oldani a meditáció (pl. 21 napig történő) újrahallgatásával. Ez akkor javasolt, ha nem tudod most a terápiás munkát megengedni magadnak sem időben, sem pénzben, de szeretnél elindulni a megoldás felé.

  3. PÁRKAPCSOLATI SEGÍTŐként arra tettem fel a voksomat, hogy akarok és szeretnék tenni és segíteni tartós kapcsolatban/házasságban  élőknek abban, hogy ha érdemes, tegyenek a mindennapjaikért, egymásért, önmagukért. Nem kell mindig mindent eldobni és lecserélni, mert van és lehet másik. Van amikor épp ezt kell tenni, de ez mindig egyéni mérlegelés függvénye. Egy biztos, a tartós párkapcsolatunkért tenni kell minden nap és mindkét félnek. Magától semmi sem működik. Ha van értelme tenni érte, a cél az, hogy két ember újra önmagára (külön és/vagy együtt) egymásra találhasson, ahol mindkét fél megélheti önmagát, és azt, hogy egy kapcsolat egymás támogatásáról szól, közös fejlődésről, kéz a kézben, szeretetben.

  4. TRAUMA ÉS GYÁSZFELDOLGOZÁS – Tudlak segíteni a traumák feldolgozásban és elengedésében legyen az bármilyen trauma, és ha ez egy halálesethez kötődik, abban is tudlak támogatni, hogy hogyan tudsz kapcsolódni az elment lélekkel, és neki (és magadnak) segíteni. Sokszor segítettem kismamáknak is vetéléseiket vagy elvesztett babáik feldolgozásában is.

Dúla

Dúlai tanulmányaim után elkezdtem kismamákkal is foglalkozni. Számukra szintén tudok a szülés előtti és utáni időszakban gyakorlati és lelki témákban segíteni. Dúlaként mélyen vallom, hogy az a pici emberke aki a méhedben megfogant, neki csak 1 fogantatása és 1 növekedési útja van a testedben. Csak egyszer születik meg a te közreműködéseddel és ezért nem mindegy, hogy ezt az egy utat hogyan csináljátok végig, hiszen nagyon sok felnőttkori trauma visszavezethető a fogantatásra és a  magzati korra. Ezt tehát nem érdemes elbagatellizálni.

Tudok Neked a szülésre való lelki felkészítésben segíteni, ha vannak az anyaság, a nőiség vagy a szüléssel kapcsolatos blokkjaid. Tudjuk ezeket oldani, hogy a babádra lelkileg is készen állj, és emellett gyakorlati, szakmai tanácsokkal is el tudlak látni az általam fejlesztett, több részes szülésfelkészítő tanfolyamommal.

Szüléstől függetlenül segítettem anyáknak az elment babáik traumáját feldolgozni, illetve a szülés utáni depresszióban is.

Csapatunk

További Szakértőink

  • Összes
  • Pszichológus, Mentálhigiénikus
  • Orvos
  • Természetgyógyász
  • Életvezetés, Spiritualitás
Dr. Bálint Anita​

Több, 20 éves tapasztalatom van gyakorló orvosként. Szakmai kompetenciám folyamatosan fejlesztem képzésekkel, konferenciákon való részvétellel. Alternatív Orvos Szakértők az Orvoslás…

Rayan Anikó

Kineziológia, Családállítás, Magzatkori oldás, Spirituális VálaszTechnika, Access Consciousness® (felismered a választásaidat, hogy onnantól tudatosabban élj), Theta Healing® (relaxált – theta…

Takács Lívia

Szülésznő diplomát szereztem 2002 ben Ukrajnában.2002-2023 márciusáig szülésznőként dolgoztam kisebb nagyobb megszakításokkal.Ezzel együtt párhuzamosan spirituális munkában is tevékenykedtem.Ez év márciusától…