Alternatív Orvos

Alternatív Orvos

Szakértők az
Orvoslás területén

Pszichológus, Pszichoterapeuta, Kapcsolatállító

Madocsai Enikő

A tapasztalás útja az élet folyamán nagyon fontos fejlődésre vezet minket tudás és ismeret terén a  világról, közösségekről, emberi kapcsolatainkról és önmagunkról.

Rólam

Szakterületek

Pszichológus alap diplomámat az ELTE-én, Budapesten szereztem. Szakirányaim egészségügyi pszichológus és pszichoterapeuta. Négy felnőtt gyermek édesanyja vagyok. A szakvizsgáim előtt három évig Afrikában (Malawi-ban) dolgoztam: pszichoedukációt tartottam kis falvakban, orvosi körzetekben a HIV vírus terjedésének megelőzésére és megállítására. Ez a három év hatalmas ablakot nyitott ki előttem a más kultúrák és más kontinensek irányába. Megláttam, milyen kicsi Európa, milyen sokszinű és hatalmas a világ globálisan.

 

Visszatérve először Móron dolgoztam négy évet Nevelési Tanácsadóban és Családsegítő Központban.

Az ezt követő 28 évben Hollandiában éltem, ahol megszereztem a holland pszichoterapeuta és egészségügyi pszichológus címet. Két évig dolgoztam pszichiátriai gyerek- és ifjúsági ambulancián. Ezután nagyrészt saját vállalkozásban működtem, felnőttek pszichoterápiás kezelését végeztem. Pszichodinamikus, integratív, holisztikus és rendszer elvű módszerekkel dolgozom, hogy minél inkább személyre szabottan tudjak a kliensek felé fordulni.

 

 Az utóbbi tíz évben két új állás lehetőség nyílt meg előttem: egy multidiszciplináris team vezetésére kértek föl, amit nyolc évig nagy élvezettel végeztem. Ezzel párhuzamosan találtam rá véletlenszerűleg a kapcsolatállítás módszerére Hollandiában, amiben hat év alatt kiképeztettem magam mind a csoportos és az egyéni formájában. Itt, Magyarországon már hat éve tartok kapcsolatállítás csoportokat  (fénykép 2 és 3), és egyéni állítást is vezettem már. (fénykép 4 és 5)

2023 szeptembere óta részben Magyarországra költöztünk, ahol főleg pszichológiai, és pszichoterápiás szaktanács adással és kapcsolatállítással szeretnék foglalkozni.

Érdeklődéssel várok minden jelentkezőt.

Eü pszichológia

Az egészségügyi pszichológiai szakképzés arra készíti föl a pszichológust, hogy a mindennapi életben fölmerülő gondokkal, nehéz helyzetekkel, kommunikációs problémákkal küzdő embereknek segítsen ezeken a nehézségeken átlátni, és megtalálni az optimális megoldásokat.                                                                                                                     

Pszichoterápia

A pszichoterápiás szakképzés  arra készíti föl a pszichológust, hogy a bonyolult, sokrétű, súlyos nehézségekkel küzdő klienseknek segítsen abban, hogy az adott komplex helyzetben milyen stratégiákkal és önvédő mechanizmusokkal tudja a legjobban kezelni az életét úgy, hogy az élhető és élvezhető legyen. A pszichoterápiás kezelések a bennük foglaltakból eredően általában hosszabb lélegzetűek.  

Kapcsolatállítás

A kapcsolatállítás egy tapasztalatra alapozott módszer, amivel egy adott kapcsolatra vonatkozó kérdésekre tudunk választ keresni. Csoportos formában a csoport tagjai köréből felkért reprezentánsok struktúrálják azt a teret, amelyből az információk lekérhetőek.

Csapatunk

További Szakértőink

  • Összes
  • Pszichológus, Mentálhigiénikus
  • Orvos
  • Természetgyógyász
  • Életvezetés, Spiritualitás
Dr. Bálint Anita​

Több, 20 éves tapasztalatom van gyakorló orvosként. Szakmai kompetenciám folyamatosan fejlesztem képzésekkel, konferenciákon való részvétellel. Alternatív Orvos Szakértők az Orvoslás…

Rayan Anikó

Kineziológia, Családállítás, Magzatkori oldás, Spirituális VálaszTechnika, Access Consciousness® (felismered a választásaidat, hogy onnantól tudatosabban élj), Theta Healing® (relaxált – theta…

Takács Lívia

Szülésznő diplomát szereztem 2002 ben Ukrajnában.2002-2023 márciusáig szülésznőként dolgoztam kisebb nagyobb megszakításokkal.Ezzel együtt párhuzamosan spirituális munkában is tevékenykedtem.Ez év márciusától…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük