Alternatív Orvos

A pszichológia szak és Autogén Tréning módszerspecifikus képzés elvégzése után magánrendeléseken kezdtem fogadni a klienseimet, mert így éreztem leghatékonyabbnak magam. A 4 hónap alatt 150+ alkalommal tartottam ülést klienseimnek.

Alternatív Orvos

Szakértők az
Orvoslás területén

Okleveles pszichológus, Metamorphoses-meseterapeuta, Kismama- és baba-mama jógaoktató, Dúla

Kovács Borbála Anna

Okleveles pszichológusként, valamint jógaoktatóként egyaránt foglalkozom egyénekkel és csoportokkal is. Klienseimet többek között meseterápiás módszerekkel segítem abban, hogy nehézségeiken túljutva teljesebb, boldogabb életet élhessenek.

Rólam

Szakterületek

Jógaoktatóként már az egyetemi éveim alatt elkezdtem emberekkel, emberek támogatásával foglalkozni. Lassan több mint 4 éve segítem a kismamákat és kisbabás édesanyákat abban, hogy a várandósságot teljesebben élhessék meg, lélekben és testben is felkészüljenek a szülésre, és a gyermekágyi időszakban is legyen aki támogatja őket az öngondoskodásban, babájukkal való kapcsolódásban.

Pszichológusként is fontos számomra, hogy a testre és lélekre egységként tekintsek. Több korosztállyal is foglalkoztam már, egyéni-, illetve csoportfoglalkozások keretén belül. A legtöbb szakmai tapasztalatom a serdülő- és fiatal felnőttkor kríziseinek, valamint a párkapcsolati nehézségek, pályaválasztás, szülővé válás elakadásainak támogatásához kapcsolódik.

Pszichológiai konzultáció

Egyéni beszélgetések szakértő pszichológussal, melyek célja a mentális egészség javítása és személyes problémák kezelése.

Meseterápiás tanácsadás

A mesék és történetek terápiás alkalmazása az érzelmi és pszichológiai problémák feldolgozásában.

Perinatális tanácsadás (szülésfelkészítés, tájékoztatás)

Szakértői segítségnyújtás a várandósság, szülés és a szülés utáni időszak kapcsán, beleértve a szülésfelkészítést és tájékoztatást.

Egyéni kismama- vagy baba-mama jógafoglalkozás

Személyre szabott jógagyakorlatok kismamák és babáik számára, amelyek elősegítik a testi és lelki harmóniát.

Csapatunk

További Szakértőink

  • Összes
  • Pszichológus, Mentálhigiénikus
  • Orvos
  • Természetgyógyász
  • Életvezetés, Spiritualitás
Dr. Bálint Anita​

Több, 20 éves tapasztalatom van gyakorló orvosként. Szakmai kompetenciám folyamatosan fejlesztem képzésekkel, konferenciákon való részvétellel. Alternatív Orvos Szakértők az Orvoslás…

Rayan Anikó

Kineziológia, Családállítás, Magzatkori oldás, Spirituális VálaszTechnika, Access Consciousness® (felismered a választásaidat, hogy onnantól tudatosabban élj), Theta Healing® (relaxált – theta…

Takács Lívia

Szülésznő diplomát szereztem 2002 ben Ukrajnában.2002-2023 márciusáig szülésznőként dolgoztam kisebb nagyobb megszakításokkal.Ezzel együtt párhuzamosan spirituális munkában is tevékenykedtem.Ez év márciusától…