Alternatív Orvos

Ha hozzám fordulsz, egyéni igényeid szerinti tanácsadásban lesz részed, saját módszeremet alkalmazva segítek Neked kikerülni életed útvesztőiből.

Szakértők az
Orvoslás területén

Életvezetési és Spirituális tanácsadó

Zádeczkiné Szücs Katalin

Ultrarövid terápiás konzulens
SzomatoDráma egyéni konzulens
Energy tanácsadó
Mentálhigiénés asszisztens
Pedagógus.

SzomatoDráma és Ultrarövid terápiás konzultáció csak személyes tanácsadás keretében SIÓFOK-on vehető igénybe!

Rólam

Szakterületek

Fiatal korom óta érdekel, hogy mit tehetünk a testi, lelki egészségünk megőrzése vagy visszaszerzése érdekében.

Miközben pedagógusként dolgoztam, 2008-ban elvégeztem a mentálhigiénés asszisztens képzést.

Az Energy cég széles spektrumú, bioinformációs komplex készítményeivel több, mint 20 éve találkoztam először. Eleinte saját családomban használtuk nagy sikerrel, aztán 2014-ben elvégeztem a Tanácsadó képzés. Saját tapasztalatom és a tanultak alapján igyekszem segíteni tanácsokkal a hozzám fordulóknak, akik hajlandók tenni az egészségükért rendszeresen.

Évekkel ezelőtt találkoztam Dr. Buda László könyveivel és munkásságával. A SzomatoDráma Alapélmény tanfolyamot 2020-ban végeztem, aztán SzomatoDráma egyéni konzulens lettem.

 

Végül Dr. Buda Lászlótól megkaptam az Ultrarövid terápiás konzulens címet, a konzulens képzés befejezéseként.

Az Ultarövid terápiás konzultációról:

„Az Ultrarövid Terápia egy – Dr. Buda László által kifejlesztett- intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépéseket tenni a vágyott változás felé. Bővebben: www.ultrarovidterapia.hu.”

Az Ultrarövid terápiás konzultáció egy dramatikus elemekkel ötvözött önismereti beszélgetés, melynek célja hozzásegíteni a klienst ahhoz, hogy érdemi felismerésekhez jusson önmagával kapcsolatban, releváns érzelmeket éljen át, cselekvően átrendezze szubjektív világa egy-egy területét, és mobilizálja belső hajtóerejét céljai, saját jólléte irányába.

Mottóm:

„Találnunk kell valakit, akiben eléggé megbízhatunk ahhoz, hogy elkísérjen bennünket a felépülés útján, valakit, aki képes biztonságos, megtartó közeget teremteni az érzéseink számára.”

( Bessel van der Kolk: A test mindent számon tart)

Ultrarövid terápiás konzulensként azokat a klienseket várom, akik elégedetlenek életük valamely területével, de szeretnének változtatni. Az UT konzultáció azokban az esetekben lehet hasznos, amikor nincs szükség egészségügyi ellátásra.  Amennyiben orvosi segítségre van szüksége, ajánlom a honlapunkon elérhető két orvosunkat.

 UT konzulensként abban tudok segíteni, bátorítani, hogy a kliensek eljussanak a fontos felismerésekig és döntésekig, hogy letegyenek felesleges lelki terheket, jobban érezzék magukat. 

Az UT konzultáció másfél-két óra. Siófokon személyes konzultációra van lehetőség.

 

Időpont foglalás után előzetes egyeztetés szükséges  email-ben vagy telefonon, a sikeres konzultáció érdekében.

A konzultációk utáni visszajelzésekből:

„Nem gondoltam, hogy másfél óra alatt olyan mélyen rejtett, ki nem mondott fájdalmak és sérelmek kerülnek a felszínre, melyek több évtizede eltemetetten bújtak meg a tudatalattimban. „(Márta)

„Örülök, hogy részt vettem ezen a konzultáción.  Nagyon sok mindre fényt derült ezen a beszélgetésen, nem is gondoltam volna, hogy a 6 éves énem fog sok mindre „választ adni”, segíteni nekem. Hála és köszönet ezért.

A konzultáció alatt nagyon jól és biztonságban éreztem magam, sok mindenre választ kaptam. Nagyon érdekes és tanulságos volt számomra. (Ildikó)

Annyira jól irányított beszélgetés alakult ki – mindig összefoglaltad a „lényeget”, nehogy „elkalandozzak” -, hogy célba értünk.  ( Erika)

Csapatunk

További Szakértőink

  • Összes
  • Pszichológus, Mentálhigiénikus
  • Orvos
  • Természetgyógyász
  • Életvezetés, Spiritualitás
Dr. Bálint Anita​

Több, 20 éves tapasztalatom van gyakorló orvosként. Szakmai kompetenciám folyamatosan fejlesztem képzésekkel, konferenciákon való részvétellel. Alternatív Orvos Szakértők az Orvoslás…

Rayan Anikó

Kineziológia, Családállítás, Magzatkori oldás, Spirituális VálaszTechnika, Access Consciousness® (felismered a választásaidat, hogy onnantól tudatosabban élj), Theta Healing® (relaxált – theta…

Takács Lívia

Szülésznő diplomát szereztem 2002 ben Ukrajnában.2002-2023 márciusáig szülésznőként dolgoztam kisebb nagyobb megszakításokkal.Ezzel együtt párhuzamosan spirituális munkában is tevékenykedtem.Ez év márciusától…